Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Сточарска мерка

26,1 ИЛЈ. € / 1,6 МИЛ. ДЕН.

47 решенија

Физички лица

18.663 €

34 решенија

Правни лица

7.408 €

13 решенија