Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,9 ИЛЈ. € / 979,7 ИЛЈ. ДЕН.

14 решенија

Сточарско производство

9.913 €

11 решенија