Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

34,5 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

28.015 €

9 решенија