Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,4 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

15.211 €

9 решенија