Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

32,8 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

30 решенија

Сточарско производство

25.664 €

16 решенија