Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

8,7 ИЛЈ. € / 536,9 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

8.730 €

10 решенија