Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

99,8 ИЛЈ. € / 6,1 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

96.472 €

10 решенија