Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

49,5 ИЛЈ. € / 3 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

48.955 €

12 решенија