Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

98,3 ИЛЈ. € / 6 МИЛ. ДЕН.

7 решенија

Сточарско производство

98.254 €

7 решенија