Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

28,2 ИЛЈ. € / 1,7 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

16.568 €

9 решенија