Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

22 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

7 решенија

Сточарско производство

22.009 €

7 решенија