Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

53 ИЛЈ. € / 3,3 МИЛ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

52.996 €

11 решенија