Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

43 ИЛЈ. € / 2,6 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

39.356 €

15 решенија