Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

31,1 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

16.708 €

12 решенија