Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

259,6 ИЛЈ. € / 16 МИЛ. ДЕН.

14 решенија

Растително производство

259.612 €

14 решенија