Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

1 МИЛ. € / 64,3 МИЛ. ДЕН.

30 решенија

Растително производство

212.142 €

13 решенија

Сточарско производство

834.058 €

17 решенија