Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

540,3 ИЛЈ. € / 33,2 МИЛ. ДЕН.

35 решенија

Растително производство

536.988 €

28 решенија