Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

382,5 ИЛЈ. € / 23,5 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Растително производство

382.523 €

20 решенија