Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,1 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

31 решение

Сточарско производство

14.381 €

14 решенија