Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,2 ИЛЈ. € / 749 ИЛЈ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

12.179 €

8 решенија