Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

39 ИЛЈ. € / 2,4 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

35.334 €

10 решенија