Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

27,4 ИЛЈ. € / 1,7 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

23.981 €

13 решенија