Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

50,8 ИЛЈ. € / 3,1 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

48.817 €

14 решенија