Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,9 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

2 решенија

Сточарско производство

19.870 €

2 решенија