Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

88,8 ИЛЈ. € / 5,5 МИЛ. ДЕН.

4 решенија

Сточарско производство

88.797 €

4 решенија