Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,2 ИЛЈ. € / 998,1 ИЛЈ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

15.838 €

5 решенија