Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

50,2 ИЛЈ. € / 3,1 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

49.842 €

12 решенија