Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23,5 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

21.745 €

14 решенија