Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

42,5 ИЛЈ. € / 2,6 МИЛ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

42.450 €

6 решенија