Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

35 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

34.951 €

12 решенија