Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

21,7 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

16.546 €

12 решенија