Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

995,4 ИЛЈ. € / 61,2 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

993.766 €

10 решенија