Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,4 ИЛЈ. € / 884,4 ИЛЈ. ДЕН.

2 решенија

Сточарско производство

14.380 €

2 решенија