Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13,7 ИЛЈ. € / 841 ИЛЈ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

13.674 €

6 решенија