Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

54,3 ИЛЈ. € / 3,3 МИЛ. ДЕН.

14 решенија

Сточарско производство

53.953 €

10 решенија