Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

29 решенија

Сточарско производство

16.170 €

13 решенија