Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

54,5 ИЛЈ. € / 3,4 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

52.571 €

14 решенија