Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

120,1 ИЛЈ. € / 7,4 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

105.265 €

11 решенија