Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

209,8 ИЛЈ. € / 12,9 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Растително производство

209.809 €

24 решенија