Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

506,4 ИЛЈ. € / 31,1 МИЛ. ДЕН.

35 решенија

Растително производство

506.420 €

35 решенија