Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13,5 ИЛЈ. € / 830,9 ИЛЈ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

9.265 €

10 решенија