Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

284,7 ИЛЈ. € / 17,5 МИЛ. ДЕН.

7 решенија

Сточарско производство

284.680 €

7 решенија