Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,3 ИЛЈ. € / 632,1 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

10.279 €

10 решенија