Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

87,4 ИЛЈ. € / 5,4 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

70.865 €

10 решенија