Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

55,7 ИЛЈ. € / 3,4 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

52.220 €

12 решенија