Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

41,4 ИЛЈ. € / 2,5 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

31.593 €

9 решенија