Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

22,5 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

22.470 €

8 решенија