Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

9,9 ИЛЈ. € / 611,9 ИЛЈ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

9.949 €

11 решенија