Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,7 ИЛЈ. € / 906,2 ИЛЈ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

14.735 €

8 решенија