Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

33,3 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

14.866 €

13 решенија